Kunstgras

Kunstgras


Kunstgras kopen en leggen in de tuin
Kunstgras kopen is niet moeilijk. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen.
Let bij kunstgras kopen niet alleen op de prijs maar ook op de kwaliteit van de vezel, bijvoorbeeld c-vezel blijft mooier rechtop staan dan een platte vezel. Daarnaast moet u letten op het gewicht; Hoe meer gewicht hoe meer vezels, hoe mooier uw gras rechtop blijf staan en hoe meer materiaal hoe duurder natuurlijk. Daarnaast moet u bij het kopen op de PE en PP kwaliteit letten. PP heeft meer kans op verkleuren dan PE kwaliteit. PE staat voor Polyethyleen.
Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 450 ook gratis bij u thuis.
Voor overige bestellingen bedragen de bezorgkosten slecht € 45,- omdat dit met een transportbedrijf gaat en niet met de post kan.
Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen en wij bellen van te voren, we staan niet zomaar bij u op de stoep.
Kunstgras kopen doe je gewoon online of kom naar de winkel. U kunt het direct meenemen of laten bezorgen.

Weet u niet welk kunstgras voor u geschikt is?
Bekijk de kunstgras-keuzewijzer

4 producten

per pagina
 1. Kunstgras Easy 45mm
  29,65 per m2
  -Vol en realistisch
  -45mm dik
  -W-Vorm
  -Topkwaliteit
 2. Kunstgras Stockholm 45mm
  24,95 per m2
  -Zacht en vol
  -45mm dik
  -C-Vorm
  -Perfect voor de tuin
 3. Kunstgras Milaan 45mm
  23,95 per m2
  -Vol en zacht
  -45mm dik
  -C-Vorm
  -Topkwaliteit
 4. Kunstgras Saar 45mm
  26,95 per m2
  -Intensief gebruik
  -45mm dik
  -W-Vorm
  -Perfect speelgras!

4 producten

per pagina

Kunstgras in uw tuin

Ook een onderhoudsvrije tuin? Niet maaien, geen kantjes meer knippen, niet meer sproeien, altijd direct genieten van je tuin als je thuis komt. Altijd een mooie frisse groene tuin, geen dorre plekken waar de trampoline of zwembad heeft gestaan. Ga voor kunstgras! Wij hebben voor u een mooie collectie samengesteld van diverse leveranciers. We kunnen dat we de klant het beste kunnen helpen door een compacte collectie aan te bieden in plaats van 30 soorten waar amper verschil in zit. Ook kunnen wij zo goedkoper inkopen in de massa en u dus ook zeer scherpe prijzen bieden. Waar u op moet letten bij kunstgras kopen; onze collectie bestaat uit verschillende soorten, samengesteld van poolhoogtes (lengte van de sprietjes) 20mm tot 42mm. Het 2cm tot 2.6cm hoge kunstgras is prima geschikt voor balkon, maar deze kan natuurlijk ook zeer goed in de tuin. U kunt altijd eerst gratis stalen aanvragen voor u online gaat bestellen. Wij bezorgen in een straal van 50km gratis en bestellingen boven de € 450 ook gratis bij u thuis. Voor overige bestemmingen bedragen de bezorgkosten slecht € 45,- omdat dit met een transportbedrijf gaat en niet met de post kan. Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen en wij bellen van te voren, we staan niet zomaar bij u op de stoep.

De voordelen

Kopen en leggen van een kunstgrasmat kent ten opzichte van normaal gras vele voordelen. Vroeger waren de kunstgras prijzen veel hoger. Maar omdat het steeds meer verkocht wordt, gaat de prijs steeds verder naar beneden en wordt het goedkoper. Ten eerste ben je met synthetisch gras geen tijd kwijt aan het maaien van het gras. Waar normaal gras regelmatig gemaaid moet worden blijft uw kunst grasmat dezelfde lengte en ben je hier dus geen tijd aan kwijt. Ten tweede bent u met uw kunstgrasveld ook geen tijd kwijt aan het sproeien van het gras. Door kunstgras te leggen en het niet leeft, heeft het geen water nodig om zijn vorm en kleur te behouden. Dit brengt ons gelijk bij het derde voordeel, kunstgras wordt niet beïnvloed door de jaargetijden. Zo hoeft je met kunstgras in de tuin niet bang te zijn dat het in de zomer bij hoge temperaturen geel gaat kleuren en hoef je in de winter niet bang te zijn dat de grond bevriest en de wortels breken. Tot slot zul je met kunstgras leggen geen oneffenheden krijgen in het gras, kleurverschil en kale plekken zijn bij kunstgras niet aan de orde.


Steeds beter

Het kopen is een eenmalige aanschaf en gaat jaren mee. Het bestaat nog niet zo lang en heeft zo de afgelopen jaren verschillende ontwikkelingen doormaakt. Waar synthetisch gras of nepgras in het begin stug en hard was komt kunstgras nu op basis van hoe het voelt al een stuk dichter in de buurt van normaal gras, ook zijn er inmiddels een hoop verschillende mogelijkheden in hoe het kunstgrasveld moet voelen, wat van lang en zacht tot hard en kort varieert. Ook het uiterlijk van het gras is in positieve zin veel veranderd, kunstgras is steeds moeilijker van normaal gras te onderscheiden. Door de verbeterde kwaliteit is het gras zowel geschikt om op te spelen (voor kinderen) en om toestellen op te zetten. Ook is het gras sterk genoeg om op te sporten en kan het dus overal voor worden gebruikt. Goedkoop Kunstgras kopen is niet zo moeilijk, het leggen van echter ook niet.

Kunstgras is zoals we zien zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, als speelgras, als voor decoratieve doelen en is dus misschien ook wat voor jou. Kijk tussen de vele mogelijkheden wat voor jou het meest geschikt is. Bij ons hoeft u niet naar de prijs te kijken, wij zijn een van de goedkoopste in de regio.

Prijzen inclusief 21% BTW