Multi-play kunstgras

Multi-play kunstgras

Ben u op zoek naar geschikt kunstgras waar op gesport kan worden. Kunstgras Multiplay is wat de naam al doet vermoeden; kunstgras voor verschillende doeleinden. Duurzaam kunstgras geschikt voor verschillende soorten sporten.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
 1. Gekleurd kunstgras, sportgras multiplay voor binnen en buiten, ook voor balkon geschikt
  Gekleurd kunstgras Multi-Play sport Groen 11,5mm
  26,95 per m2
  -Sportgras
  -Ook voor binnen
  -Ook voor balkon
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Wat is multi-play kunstgras?

Multi-play kunstgras is een type kunstgras dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld als speelveld, of binnen. Dit type kunstgras is perfect om op te kunnen sporten, en is bestemd tegen kinderen en dieren. Perfect voor in de tuin of voor op het gazon, of balkon.

Vezelvorm

Bij multi-play kunstgras gebruiken wij van kunstgras Hasselt een gekrulde vezelvorm. Dit houdt in dat de vezelstructuur 100% PE is, dus alles van polyethyleen. Dit is de betere kwaliteit en heeft minder kans op verkleuren. Multi-play kunstgras is ook niet al te hoog. En daarom ook geschikt voor activiteiten.

Kleuren

Multi-play kunstgras wordt bij kunstgras Hasselt in meerdere kleuren verkocht. Ze zijn allemaal hetzelfde gemaakt, en dus ook van dezelfde kwaliteit. U kunt ze in verschillende kleuren online bestellen, of een kijkje nemen in de winkel. Bij deze kunstgrasmatten kunt u ook gratis stalen aanvragen. Bent u opzoek naar een kunstgrasmat die geschikt is voor activiteiten, of voor in huis? Kom langs bij kunstgras Hasselt, en wij helpen u graag verder?
Prijzen inclusief 21% BTW